Indbinding

 

Hos PRINT & KOPI har du forskellige muligheder, når det gælder indbinding. Til hver type lagerfører vi naturligvis et passende antal størrelser, så vi altid har én, der passer til det antal sider, som din opgave består af.

 

Vi rådgiver gerne om, hvad der er den bedste løsning til netop din opgave.  

 

PLASTSPIRAL

Dette er langt den populæreste af vores muligheder, idet fordelene er mange: nem at blade i, sider kan udskiftes, og så er den robust. Eneste ulempe kan være, at de ikke egner sig til at stå side om side på en reol. Og så gør det vel for resten ikke noget, at det er den prisbilligste mulighed?
Leveres som standard med karton bagside og forside i klar plast. Største ryg kan indeholde 330 ark papir (80 gram).

Anvendes til stort set alle typer opgaver.

 

LIMRYG

En anden traditionel løsning, der præsenterer sig godt, når den ligger på bordet, ligesom den er god til arkivering. Kan sendes i almindelige kuvert. Ulempen kan være, at hæftet normalt ”klapper i”, når man lægger det fra sig.

VI anvender SteelMat-systemet fra Unibind, der minimerer det traditionelle problem ved limindbinding, nemlig risikoen for , at enkelte sider falder ud ved flittig brug af bogen. Største ryg kan indeholde 340 ark papir (80 gram).

Klar, matteret for- og bagside.

Anvendes blandt andet til firmakontrakter, ligesom enkelte uddannelsessteder har krav om denne indbinding.

 

METALSPIRAL

Specialløsning, når man ønsker en mere eksklusiv præsentation end den populære plastspiral. Har desuden den fordel i forhold til plastspiralen, at siderne kan vendes ”hele vejen rundt”, så denne løsning anvendes, når vi laver de populære fotokalendere. Metalryggen kan ved uheld klemmes flad, så ekstra opmærksomhed er påkrævet, hvis den skal sendes som brev.

Leveres som standard med karton bagside og forside i klar plast. Største ryg kan indeholde ca. 250 ark papir (80 gram).

Anvendes især til konference- og salgsmateriale samt naturligvis kalender.

 

BOGINDBINDING

Meget eksklusiv løsning! Grundliggende samme system som vores limryg, men langt mere elegant. Største ryg kan indeholde 190 ark papir (80 gram), men i de fleste tilfælde vælges en kraftigere papirtype, og så kan vi maksimalt indbinde færre sider.
Flot løsning til for eksempel slægtsbogen. Kan også leveres i tværformat, som er ideel som fotoalbum.

Kan endvidere leveres med tryk på omslaget.

Cookie-indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden
at ændre dine cookie-indstillinger eller du klikker Accepter hertil, betragtes dette som din accept.  Accepter