Butikken

Butikken besøges først og fremmest af dem, der skal have løst mindre opgaver, enten til sig selv, en forening eller et firma.

Langt hen ad vejen er det som at besøge en hvilken som helst anden butik, så du skal IKKE bestille tid, men blot kikke ind, når det passer dig. I langt de fleste tilfælde får du dit færdige printjob med dig straks. I nogle tilfælde - for eksempel når vores personale skal efterbearbejde din print - kan der blive tale om nogle timers leveringstid. 

 

Det er selvbetjening, hvilket sikrer dig diskretion omkring de opgaver, du skal have lavet. Har du brug for hjælp, klarer vi naturligvis også det - uden det koster ekstra.

Vi har navngivet vores printere efter berømte musikere. Så i stedet for at sende printjobbet af sted til "KonicaMinolta bizhub 454PCL" er det måske sjovere at se "Joe Cocker" gå igang med dit job. I tillæg bliver det nemmere at finde "din"printer!

Vi har bestræbt os på at skabe en hyggelig og anderledes indretning. Det betyder blandt, at du i butikken normalt at se mindst én sjov gammel bil. Brug lidt tid på vores Wall of Fame, eller tag en tur på vores sjove Kickboard - dagens svar på bedstefars løbehjul!

Er der stadig tid tilovers kan du læse dagens avis, mens printeren gør dit job færdigt.

 

Du kan kopiere eller udskrive direkte til en række farve- eller sort/hvid-maskiner. Vores laserprintere udskriver enkeltsidet eller dobbeltsidet, på A4 eller A3 papir.

A4 er den almindelige papirstørrelse (21 x 29,7 cm). A3 er den dobbeltstørrelse (29,7 x 42 cm). Ja, det kan virke lidt bagvendt, at A3 er større end A4. Du kan dog se i nedenstående tabel, at der alligevel er system i tingene.

 
Format Dimension, mm
A0 840 x 1188
A1 594 x 840
A2 420 x 594
A3 297 x 420
A4 210 x 297
A5 148,5 x 210
A6 105 x 148,5
A7 74,25 x 105
 

Har du brug for noget, der er større end A3, udskriver du blot til vores storformatprintere, der anvender ruller op til 150 cm i bredden og med op til 50 meter papir på en rulle. Så der er næsten frit slag for, hvor stort du kan få det.

Cookie-indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden
at ændre dine cookie-indstillinger eller du klikker Accepter hertil, betragtes dette som din accept.  Accepter